Salutacions a tots els amants dels escacs!

Com a Drac Artcai, vull expressar el meu agraïment més sincer a tots vosaltres per unir-vos als Tornejos Solidaris d’Escacs Drac Artcai. Amb la vostra participació, aconseguim fer molt feliços els nens i nenes ingressats a l’hospital quan els visito i els regalo els meus contes màgics.

Cada jugada, cada moviment estratègic que feu en el taulell, té un impacte real en les vides d’aquests valents nens. La vostra passió pels escacs i el vostre suport a aquesta causa solidària són un regal inestimable per a ells.

Em fa molt feliç veure com el Drac Artcai i els seus contes aporten alegria i esperança a les seves vides. La màgia dels escacs s’uneix amb la màgia de la solidaritat per crear moments inoblidables i feridors.

Us convido a unir-vos a aquesta experiència única. Sigui quina sigui la vostra habilitat en els escacs, la vostra participació és fonamental. Junts, podem continuar fent meravelles i inspirant un somriure als nens hospitalitzats.

No deixeu escapar aquesta oportunitat de ser part d’aquest torneig solidari. Així que agafeu el vostre tauler i prepareu-vos per a una emocionant partida. La vostra jugada pot canviar vides!

Gràcies per la vostra dedicació i compromís. Junts, continuem construint un món màgic i feliç per a tots!

Amb tot el meu apreci, Drac Artcai