Per a més informació dels tornejos del Drac Artcai actius, contactar per whatsapp als telèfons 606 34 29 47-620 09 03 77

MOTXILLA que es sorteja entre els menors en cada Torneig Drac Artcai. Més altres bons Sortejos per als adults.

Salutacions a totes les persones amants dels escacs !

El Projecte Solidari Drac Artcai us vol expressar l’agraïment més sincer a tots vosaltres per unir-vos als Tornejos Solidaris d’Escacs Drac Artcai. Amb la vostra participació, aconseguim fer molt feliços els nens i nenes ingressats a l’hospital quan els visitem i els regalem els contes màgics del Drac.

Cada jugada, cada moviment estratègic que feu en el taulell, té un impacte real en les vides d’aquestes nenes i d’aquests nens. La vostra passió pels escacs i el vostre suport a aquesta causa solidària són un regal inestimable per a ells.

Ens fa molt feliç veure com el Drac Artcai i els seus contes aporten alegria i esperança a les seves vides. La màgia dels escacs s’uneix amb la màgia de la solidaritat per crear moments inoblidables i plens d’il·lusió.

Us convidem a unir-vos a aquesta experiència única. Sigui quina sigui la vostra habilitat en els escacs, la vostra participació és fonamental. Junts, podem continuar fent meravelles i generar somriures en les nenes i els nens hospitalitzats.

No deixeu escapar aquesta oportunitat de ser part d’aquest torneig solidari. Així que agafeu el vostre tauler i prepareu-vos per a una emocionant partida. La vostra jugada pot canviar vides !

Gràcies per la vostra dedicació i compromís. Junts, continuem construint un món màgic i ple d’oportunitats per a tothom !

Sempre amb tots vosaltres,
Drac Artcai !!!