El dia 30/09/2017, a Montserrat, va tenir lloc una gran festa espectacular on el Pare Abat va beneir l’estimat Projecte Solidari Drac Artcai.

Però, què és exactament el Projecte Solidari del Drac Artcai ? Doncs bé, és una iniciativa plena d’il·lusió dedicada a fer feliços els nens i nenes malalts hospitalitzats, així com a tots els infants del món.

El Drac Artcai és un ser nascut a Catalunya. El seu cor batega com un pintor amb una cua que és un pinzell màgic. Allà per on passa, pot transformar cada lloc en un racó d’art i bellesa. Aquest és només el començament del seu conte, perquè el Drac Artcai també té la seva història pròpia.

La seva missió és clara i potent:
Visitar els valents nens i nenes que estan passant per moments difícils a l’hospital i fer-los somriure amb tota la seva energia. Els regala contes meravellosos que han estat apadrinats per particulars, empreses, institucions, associacions, clubs i molts altres. Aquestes petites joies literàries estan carregades d’amor. Us garanteixo que és un moment indescriptible veure les cares dels nens i nenes mentre els envolta amb els seus braços i els dóna aquests contes màgics…
És realment impressionant !!!

I aquí rau el poder transformador del seu projecte:
Aconseguir millorar la receptivitat dels nens i nenes a rebre els tractaments necessaris en aquesta situació. Les il·lusions, la màgia dels contes i el seu amor incondicional són una teràpia que pot canviar-ho tot.

Amb orgull i agraïment, recordem sempre que “LES IL·LUSIONS TAMBÉ DONEN VIDA”.